Eerste band Blues in Zyfflich bekend

Daar gaat ie dan… We maken de eerste naam van Blues in Zyfflich 2018 bekend! Living Room Heroes. De New Roots, Southern Soul rock met New Orleans invloeden van Living Room Heroes heeft veel raakvlakken met artiesten als The Wood Brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks Band en Dr. John. Van klein en zoet naar opzwepend en energiek. Van rauw en vuil tot melodieus en virtuoos.
Een band waar we volgens BluesMagazine nog heel veel van gaan horen!

Jetzt geht’s los… Wir veroffentlichen den ersten Namen von Blues in Zyfflich 2018!

Living Room Heroes. Die neuen Roots, Southern Soul rock mit Einflusse von New Orleans von Living Room Heroes hat viele Gemeinsamkeiten mit Kunstler wie The Wood Brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks Band und Dr. John. Von klein und suss bis zu spannend und energetisch.

Eine Band die noch eine grosse Zukunft vor sich hat.